Căutare MDM

Buletin

MAZDA B2600 ARE FRÂNĂ DE MOTOR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33174 prin manual-mecanic
MAZDA B2600 ARE FRÂNĂ DE MOTOR Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM O PROBLEMĂ CU UN VEHICUL MAZDA B2600, CARE A FOST BĂGAT ÎNTR-O MAȘINĂ DE REMORCAT PENTRU CĂ MOTORUL ERA FRÂNAT. M-AM DUS SĂ VERIFIC MOTORUL ȘI NU SE TURNEAZĂ. ERA SĂ-L DEMONTEZ ȘI MI-AM REALIZAT CĂ RULMENTUL, PRESA ȘI DISCUL SUNT ARS, DAR PE LÂNGĂ ACEASTA, ESTE ȘI ACEASTĂ PICIOARE ȘI RULMENTUL CARE INTRĂ ÎN ARBOAREA COTITĂ.

EI BINE, ȚI-AM SPUS DEJA CE M-A ÎNTÂMPLAT, ACUM ÎȚI SPUN ÎNTREBAREA PE CARE O AM; SE POATE ÎNLOCUI RULMENTUL CARE VINE ÎN ARMORUL COTIT SAU VINE CU TOTUL ARMORUL COTIT?

VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI, AM O DILEMĂ, DAR NU VREAU SĂ DEZASAMBLEZ PIESE CARE NU SUNT NECESARE...

Sau dacă mă poți ajuta cu manualul pentru acest vehicul, ar fi super tare și aș aprecia foarte mult.

VĂ MULȚUMIM FOARTE MULT PENTRU ATENȚIA DUMNEAVOASTRĂ

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33177 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MAZDA B2600 ARE FRÂNĂ DE MOTOR
Este complet înlocuibil. Una dintre metodele super practice de a scoate acest rulment este să folosești hârtie umedă prin orificiul din cupa sa centrală, apoi să folosești o piesă care se potrivește diametrului său interior pentru a lovi ferm teancul de hârtie cu un ciocan. Apoi, adaugă mai multă hârtie umedă și repetă procesul până când rulmentul cedează. Dacă nu mă crezi, încearcă! Este o soluție sigură...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33184 prin manual-mecanic
Corect, e înlocuibilă. Eu o cunosc ca bucșă pilot (doar că în cazul tău nu e bucșă ci rulment cu bile)
și metoda de a o scoate, cum spune Unimotors, am făcut-o și a funcționat la mine, dar pe bucșe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33200 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă mulțumesc pentru sfaturile bune, pe care le-am ținut cont la demontarea acestei piese.

Acum, îngrijorarea mea este ce rulment poate fi instalat care să reziste la munca necesară, deoarece trebuie să suporte destul de multă muncă. Vă mulțumesc încă o dată pentru ajutorul excelent și mâine vă voi spune cum mă descurc cu această problemă.

În avans, vă mulțumesc încă o dată amândurora pentru comentariile voastre, Unimotors și Othoniel. Vă mulțumesc foarte mult.

Voi fi atent la comentariile voastre.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33205 prin manual-mecanic
Nu există nimic mai bun decât originalul, deoarece este o piesă de uzură, dacă trebuie să o vândă.
Sau, dacă nu o găsești, întreabă despre kitul de ambreiaj; s-ar putea să fie inclus acolo.
Îți spun asta pentru că kitul de ambreiaj de aici vine cu ambreiajul, placa de presiune, bucșa pilot și colierul.