Căutare MDM

Buletin

MAZDA B2600 ARE FRÂNĂ DE MOTOR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33174 prin manual-mecanic
MOTOR MAZDA B2600 BLOCAT Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu un vehicul Mazda B2600, care a fost remorcat pentru că motorul era blocat. M-am dus să verific motorul și într-adevăr nu se rotește. Am procedat la demontare și mi-am dat seama că rulmentul, placa de presiune și discul sunt arse, dar pe lângă asta este deteriorat și rulmentul care merge pe arborele cotit.

OK, ȚI-AM SPUS DEJA CE S-A ÎNTÂMPLAT CU MIE, ACUM ÎȚI SPUN ÎNTREBAREA PE CARE O AM; SE POATE ÎNLOCUI RULMENTUL CARE VINE PE AXORUL COTIT SAU VINE CU TOT AXORUL COTIT?

VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI, AM O DILEMĂ, DAR NU VREAU SĂ DEZASAMBLEZ PIESE CARE NU SUNT NECESARE...

Sau dacă m-ați putea ajuta cu manualul pentru această mașină, ar fi minunat și aș aprecia foarte mult

VĂ MULȚUMIM FOARTE MULT PENTRU ATENȚIA DUMNEAVOASTRĂ

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33177 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : MOTORUL MAZDA B2600 ESTE BLOCAT
Este complet înlocuibil. Una dintre cele mai ușoare metode de a scoate acest rulment este să introduceți hârtie umedă prin orificiul din cupa centrală. Apoi, folosind o piesă care se potrivește diametrului interior al cupei, loviți ferm hârtia cu un ciocan. Adăugați mai multă hârtie umedă și repetați până când rulmentul se desprinde. Dacă nu mă credeți, încercați! Este o soluție sigură...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33184 prin manual-mecanic
Corect, se poate înlocui. Eu o cunosc ca bucșă pilot (cu excepția faptului că în cazul tău nu e bucșă, ci rulment)
și am folosit metoda de scoatere descrisă de Unimotors și a funcționat la mine, dar numai cu bucșe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33200 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă mulțumesc pentru sfaturile utile, pe care le-am luat în considerare la demontarea acestei piese.

Acum întrebarea mea este ce fel de rulment pot instala care să reziste la munca pe care va trebui să o facă, deoarece trebuie să suporte destul de mult stres. Vă mulțumesc încă o dată pentru ajutor și vă voi anunța mâine cum merge.

Vă mulțumesc încă o dată amândurora pentru comentarii, Unimotors și Othoniel, vă mulțumesc foarte mult.

Aștept cu nerăbdare feedback-ul vostru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33205 prin manual-mecanic
Nimic nu se compară cu originalul și, din moment ce este o piesă de uzură, ar trebui să o vândă.
Dacă nu o găsești, întreabă despre kitul de ambreiaj; s-ar putea să fie inclus.
Menționez asta pentru că aici kitul de ambreiaj vine cu ambreiajul, placa de presiune, bucșa pilot și rulmentul de eliberare.