Căutare MDM

Buletin

BUJIILE DENSO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33095 prin manual-mecanic
BUJIILE DENSO Publicat de manual-mecanica
Bună ziua și salutări tuturor utilizatorilor acestui forum, am o întrebare, am un Toyota Corolla din 1992 și am schimbat bujia marca Denso, cea originală de schimb pentru vehiculul meu. Acum, am auzit pe aici că aceste bujii trebuie calibrate, dar am auzit și comentarii că acestea nu mai trebuie calibrate pentru că vin deja calibrate. Sper că îmi puteți clarifica nelămuririle. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33097 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: BUJIILE DENSO
Bună ziua, aș dori să vă informez că, în teorie, o bujie de calitate nu ar trebui calibrată, deoarece aceasta este calibrată în fabrică.
Bujiile sunt calibrate doar pentru a verifica dacă au calibrarea corectă din fabrică și dacă corespund specificațiilor din manualul de service al vehiculului. În momentul instalării, trebuie să vă asigurați că bujiile sunt calibrate corect. Bujiile cu vârf de iridiu nu necesită calibrare. Rețineți că prea multă încredere este periculoasă, așa că vă recomand să verificați întotdeauna calibrarea lor, deoarece nu durează deloc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33098 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: BUJIILE DENSO
Mulțumesc foarte mult, prietene, pentru răspunsul tău rapid. Voi ține cont de sfatul tău înțelept. Mult succes.