Căutare MDM

Buletin

Problemă cu senzorul de oxigen sau cu alt senzor..?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33369 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă cu senzorul de oxigen sau cu alt senzor..?
Salutări, îți recomand să verifici regulatorul de presiune a combustibilului. Acesta este situat pe rampa injectoarelor. În general, se defectează la presiune minimă, deoarece nu menține o presiune adecvată și provoacă scurgeri la unul sau mai multe injectoare. Senzorul de oxigen merge la evacuare. Uită-te de la țeava de evacuare la țeava de eșapament. Uită-te înainte și după convertorul catalitic. Dacă îmi amintesc bine, modelul de mașină respectiv îl are vizibil cu ochiul liber, în țeava de eșapament. Nu-mi amintesc dacă modelul tău de vehicul îl are. Știu că în 2001 avea, pentru că am verificat recent unul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33375 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă cu senzorul de oxigen sau cu alt senzor..?
Hamigo, în general, vehiculele din anii '90 încoace au senzori în filtrul de aer sau în apropierea acestuia, numim debitmetre. Când acest senzor se defectează, cauzează o mulțime de probleme cu amestecul și produce mult fum negru. Sper că acest lucru vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33376 prin manual-mecanic
Hamigo, în general, vehiculele din anii '90 încoace au senzori în filtrul de aer sau în apropierea acestuia, numim debitmetre. Când acest senzor se defectează, cauzează o mulțime de probleme cu amestecul și produce mult fum negru. Sper că acest lucru vă ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33406 prin manual-mecanic
Scuze, am vrut să spun sub capacul galeriei de evacuare, dar lângă motor.