Căutare MDM

Buletin

defecțiune a transmisiei automate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32743 prin manual-mecanic
Defecțiune transmisie automată Publicat de manual-mecanica
Salutări, am un Mitsubishi Lancer și când schimb din P în marșarier, cutia se blochează sau după ce folosesc mașina o vreme nu mai intră în mers, rămâne ca și cum ar fi în punctul mort. Dacă mă poate ajuta cineva sau dacă aveți manualul de reparații pentru această mașină, este un motor ES 2.0 model 2005.
Aș fi foarte recunoscător

, mulțumesc, salutări!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32746 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: defecțiune a transmisiei automate
Salut, uite, ar putea fi mai multe lucruri, dar aș începe prin a mă uita la cursa ambreiajului tău și cred că cel mai important ar fi să verifici transmisia și să vezi roata, adică flotorul negru care face schimbarea lină a vitezelor. Când este deteriorat, dă simptomele pe care le menționezi. În cel mai bun caz, schimbă-l cu unul nou, reglează transmisia și ești gata să te bucuri de vehiculul tău. Sper că te-am fost de ajutor. Mult succes cu defectul tău și, dacă poți, te rog să comentezi rezultatele. Cu sinceritate, Isai Curiel. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32747 prin manual-mecanic
Ah, am uitat să verific legăturile transmisiei și, în general, electrovalvele, selectoarele etc. Cu sinceritate, Isai Curiel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32752 prin manual-mecanic
Ultimul lucru pe care îl spune [strike]isxiji2001[/strike] are, în general, cel mai mult sens.
Nu începe să demontezi cutia de viteze înainte de a verifica câteva lucruri. Mai întâi, scanează și vezi funcționarea senzorilor și solenoizilor cutiei de viteze. Dacă sunt în regulă, scoate carterul și verifică supapa glisantă, pentru că uneori se înfundă sau se blochează.

Dacă acestea sunt în regulă, ești încurcat. Va trebui să demontezi cutia de viteze pentru că ar putea fi garnituri sau discuri.