Căutare MDM

Buletin

Probleme cu un Astra 1.8 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33096 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Astra 1.8 2001
Bună ziua, vă recomand să vă scanați vehiculul folosind un tech2, deoarece are comunicare de date GMLAN, pe care un scaner generic nu o va citi, ca anecdotă vă spun despre o unitate Chevrolet Cobalt, a fost scanată cu un scaner generic și a avut capacitatea de a detecta doar 10 defecțiuni, când a fost scanată cu tech2 au fost detectate 40 de dtc a fost o mare diferență, în afară de asta, cel mai probabil a fost scanat doar ECM-ul, deoarece în acest tip de unități alte module de control care ar putea fi defecte se pot bloca și trimite o comandă către ECM pentru a limita funcționarea motorului și astfel a intra într-un mod de protecție,
sper că am putut să vă ajut cu vehiculul dvs., salutări o îmbrățișare. .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33101 prin manual-mecanic
Test cu senzorul CKP-AMY, rezultat mediu, aceeași problemă ai și tu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33133 prin manual-mecanic
Salut tuturor, vă anunț că mi-am instalat scanerul Tech 2 în mașină. Mecanicul de la Chevrolet a spus că e defect computerul. Mi-a spus că trebuie să cumpăr unul (cu coduri de securitate) și apoi să-l programez.
Înainte să-l cumpăr, o să verific cablajul și cablajul computerului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33151 prin manual-mecanic
SALUT TUTUROR VĂ SPUN CĂ AM REZOLVAT DEJA PROBLEMA, PE UN PLOG AL CALCULATORULUI PINUL 10 ERA ÎNDOIT CU PINUL 11, SE PARE CĂ MECANICUL A SCOASAT ACEST PLOG CA POMPA DE COMBUSTIBIL SĂ NU FUNCȚIONEZE ȘI SĂ INTRODUCĂ PLOTUL PENTRU A CURĂȚA INJECTOARELE, ÎN SFÂRȘIT.......
DAR AM SIMT CĂ MOTORUL ÎN VITEZĂ JOSĂ (ÎN "P" SAU OPRIT CU FRÂNA ÎN "D") SE MIȘCĂ PUȚIN LA ACCELERARE SE SCOATE, URMĂTOAREA MISIUNE ESTE SĂ SCOATEM ACEST DETALIU, CE AR PUTEA FI.......

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33152 prin manual-mecanic
Mecanicul ăla a exagerat... ar fi putut scoate releul pompei sau deconecta pompa de combustibil.

Verifică starea suporturilor motorului.