Căutare MDM

Buletin

DEFECTIUNE CLAPETĂ DE CLAPETĂ OPEL VECTRA 2006 CDTI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32602 prin manual-mecanic
Salut prieteni.
Problema pe care o am este că la Vectra CDTI-ul meu de 150 CP, când apes accelerația la fund (am cutie automată), se aprinde martorul luminos de pe bord și intră în modul de avarie, limitând puterea motorului. Defecțiunea, care a fost verificată într-un atelier, este la piesa care deschide și închide clapeta de accelerație către ieșirea de aer a intercoolerului, situată pe motor. Este o defecțiune destul de frecventă și costă peste 400 de euro. Întrebarea mea este dacă merită să demontezi piesa și să încerci să cureți murdăria din interior, în caz că se blochează, sau este o pierdere de timp, deoarece ar putea fi motorul mic care acționează clapeta? Mulțumesc tuturor. Salutări din Barcelona.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32631 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECTIUNE CLAPETĂ DE ACELERAȚIE OPEL VECTRA 2006 CDTI
Prietene, nu pierzi niciodată nimic încercând, curățarea trebuie făcută înainte de a cumpăra orice piese de schimb, dar dacă ceea ce nu funcționează este motorul, ar trebui mai întâi să verifici conectorul și apoi să-l înlocuiești, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32640 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECTIUNE CLAPETĂ DE ACELERAȚIE OPEL VECTRA 2006 CDTI
Curățarea ar ajuta doar dacă nu există control la ralanti.
În cazul tău, ar trebui să verifici dacă ajunge curentul la el și, dacă da, să îl înlocuiești.
Există, de asemenea, posibilitatea de a-l reprograma (numai dacă nu există deteriorări interne ale piesei).