Căutare MDM

Buletin

Demontați garnitura Peugeot Partner Tepee

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32421 prin manual-mecanic
Demontarea ornamentelor Peugeot Partner Tepee Publicat de manual-mecanica
Aș aprecia informații despre cum se demontează ornamentele laterale ale acoperișului și portbagajului, precum și ornamentele montanților ușii la autoutilitarele Peugeot Partner Tepee.
Câteva referințe pentru a evita spargerea ar fi suficiente. Mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune gânduri, tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32448 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea ornamentelor Peugeot Partner Tepee
Care sunt garniturile?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32467 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea ornamentelor Peugeot Partner Tepee
Acestea sunt piesele care acoperă tabla de pe părțile laterale ale portbagajului, ale acoperișului și ale ușilor. Ele izolează fonic și oferă protecție, îmbunătățind în același timp aspectul finisajului.
Trebuie să știu cum să îndepărtez, fără a le rupe, panourile de plastic care acoperă părțile laterale ale Partner Tepee și cele care căptușesc stâlpii dintre uși.
Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32478 prin manual-mecanic
Bine, perfect, acum știu despre ce vorbim. Permite-mi să-ți spun, acele părți sunt în general prinse de corp cu ajutorul unor capse de plastic. Trebuie să introduci o șurubelniță între ele. După ce ai scos orice șuruburi care ar putea fi acolo sau vizibile, folosești pur și simplu pârghia. Sunt tari, dar ies. Încearcă să introduci șurubelnița cu cap plat cât mai aproape de capse dacă o capsă se rupe, ceea ce se poate întâmpla. Le vând așa ca să nu te lași dus de val. Mult noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32494 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult.
O să încerc.
Deși cred că sunt cam priceput la toate, se întâmplă adesea să stric lucruri mai întâi și apoi să trebuiască să le repar.
O să vă spun cum merge.
Mulțumesc.