Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Spark 1.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32676 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Spark 1.0
Te voi anunța când voi monta la loc celălalt corp de clapetă. Turația de ralanti este foarte mare. Totul a fost verificat, inclusiv senzorul de servodirecție, care ar putea influența problema, dar totul este în regulă. Te voi anunța. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32716 prin manual-mecanic
1300 până la 1600 nu e deloc bine. Verifică dacă există scurgeri de aer sau probleme de supraîncălzire a sistemului TPS. Cred că de acolo e vorba. Probabil consumi mult combustibil cu ralantiul așa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32717 prin manual-mecanic
Accelerație electronică sau cu cablu?... Dacă este o accelerație cu cablu, TPS-ul afișează probabil o tensiune ridicată la ralanti. Computerul o citește ca și cum accelerația ar fi accelerată, iar turația ar fi modificată. TPS-urile dau în general o tensiune cuprinsă între 0,4V (ralanti) și 4,2V (turație maximă), deși acestea sunt valori aproximative, dar servesc destul de bine ca referință.

Mașina mea a avut exact aceeași problemă și era vorba de TPS-ul în sine; îmi dădea 3,2V la ralanti. Dacă ai un multimetru, este foarte ușor să le testezi. Mult succes cu reparația, prietene.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32718 prin manual-mecanic
Am uitat, dacă există conducte de vacuum rupte conectate după corpul clapetei de accelerație, înseamnă o admisie de aer liberă și simulează și efectele faptului că accelerația este deschisă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32899 prin manual-mecanic
Bună ziua, sunt de la o reprezentanță auto.

Cred că cea mai bună soluție ar fi să afli turația de mers în gol folosind Tech2 (scannerul Chevrolet).