Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Spark 1.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32376 prin manual-mecanic
Chevrolet Spark 1.0 Publicat de manual-mecanica
Bună seara tuturor! Mâine voi duce un Chevy Spark la service. Un client l-a cumpărat și mi-a spus turațiile motorului între schimbările de viteze. Un mecanic de la reprezentanță mi-a spus că este un defect de fabricație. Aș vrea părerea voastră. Mulțumesc. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32378 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Spark 1.0
Recent am avut o conversație cu un tehnician de la un dealer Chevrolet. Mi-a spus că această accelerare este o strategie folosită de unele modele mai noi cu transmisii manuale pentru a evita „șuturile” ambreiajului și a prelungi durata de viață a acestuia, simulând tehnica dublei ambreiaje folosite în competiții. A clarificat faptul că pedala de ambreiaj este apăsată cel mult două sau trei secunde.
Acest lucru are sens, deoarece accelerează motorul atunci când este decuplat de la transmisie, astfel încât, atunci când motorul și transmisia sunt recuplate, au o viteză similară.
Dacă aveți întrebări suplimentare, dealerii Chevrolet oferă lecții de conducere pentru vehicule noi. Dacă clientul dvs. este încă în garanție, poate solicita una.

Sper că acest lucru vă ajută!
Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32443 prin manual-mecanic
Înțeleg același lucru ca Andrés, doar că la unele motoare e mai vizibil decât la altele, motiv pentru care atrage atenția. Totuși, nu e deloc rău și nici nu provoacă un consum suplimentar de combustibil sau ceva de genul. În fine, când un vehicul face asta, se verifică de obicei TPS-ul și ambreiajul pentru a se asigura că nu sunt deteriorate. Bineînțeles, acesta din urmă nu se simte ca nimic la vehiculele cu ambreiaj hidraulic. Mult succes și toți cei care sunt noi pe acest subiect ar trebui să își posteze comentariile, deoarece oferă feedback pentru toți mecanicii și oamenii obișnuiți care participă la acest forum. Îmbrățișări și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32673 prin manual-mecanic
Salut tuturor! În ceea ce privește accelerația între schimbări, este normală; ajută ambreiajul să funcționeze mai bine. Problema este că am primit mașina la service cu 58.000 km. Turația de mers în gol este întotdeauna la 1300/1600 rpm. După scanare, nu arată nicio defecțiune. Cureaua de distribuție este corectă, corpul clapetei de accelerație este curat și se poate vedea mișcându-se când scot cheia. Ciudățenia este că la mers în gol, scanerul arată (-35 grade avans), iar când accelerez, avansează până la (+) și arată întotdeauna că motorul este sub sarcină. O să-mi aducă un alt Spark și o să schimb corpul clapetei de accelerație. Vă voi anunța mai târziu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32675 prin manual-mecanic
Ralanti de la 1300 la 1600????
Nu e deloc normal!
Ce noroc ai că mai ai o mașină în atelier.
Mult succes și așteptăm vești. Mi se pare că deja e defect corpul clapetei de accelerație
. Cu stimă!!!!!