Căutare MDM

Buletin

Deteriorarea amortizorului față al unui Citroen Xanti

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32372 prin manual-mecanic
Prieteni: Sunt în Columbia și cilindrul amortizorului dreapta față al Citroenului meu Xantia din 1997 s-a spart. Aș vrea să știu dacă cineva are această piesă de schimb sau cunoaște alternative care mi-ar putea permite să o recuperez.

Din păcate, această piesă nu este disponibilă în țara mea și mi s-au oferit doar piese „second-hand”, ceea ce nu-mi oferă nicio liniște sufletească.

Aș aprecia contribuția voastră.

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32428 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Deteriorarea amortizorului față al unui Citroen Xanti
Test de răspuns

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32487 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Deteriorarea amortizorului față al unui Citroen Xanti
Amortizorul Xantia este un cilindru hidraulic care funcționează cu presiune trimisă de o pompă, este foarte greu de reparat dacă este deteriorat și, în plus, funcționează în comunicare cu celelalte trei roți, deci nu poți face vreo „invenție” ca să ieși din situație... Am niște cilindri second-hand în stare foarte bună... dar sunt din Chile... ți-l pot trimite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32498 prin manual-mecanic
Bună ziua, Duque:

Sunt interesat de oferta dumneavoastră. Vă rog să-mi spuneți cum mi-o puteți trimite și care este costul. Sunt din Bogotá.

Aștept răspunsul dumneavoastră.

Vă mulțumesc foarte mult.