Căutare MDM

Buletin

Saviero, când îl stinge, o lumină rămâne aprinsă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32363 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: saviero, când îl opresc, o lumină rămâne aprinsă
Nu mă refer la frâna de mână, pentru că întrerupătorul frânei de mână servește doar la aprinderea unui indicator de pe bord.
Mă refer la întrerupătorul pedalei de frână; acel întrerupător chiar aprinde luminile de frână.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32368 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: saviero, când îl opresc, o lumină rămâne aprinsă
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Mâine proprietarul îl va aduce la camion. Mi-au spus și că apa ar putea intra în plafon. Asta se întâmplă cu Amarok-urile. Te voi anunța când se întâmplă. Am vrut să știu dinainte să văd dacă ți s-a întâmplat și ție. Voi răspunde mai târziu. Mulțumesc foarte mult pentru răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32371 prin manual-mecanic
Da, dar spune că se aprind luminile interioare, din câte am înțeles, nu cele exterioare. Întrebarea copilului e puțin ciudată pentru că dacă e una interioară, ar putea fi din cauză că detectează o ușă deschisă sau poate încuietoarea are acel contact în spate care lasă luminile blocate.