Căutare MDM

Buletin

problemă cu Ford Focus 2000,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32177 prin manual-mecanic
Problemă cu Ford Focus 2000, Postat de manual-mecanica
Am o problemă cu două injectoare care nu funcționează, rămân deschise, ajunge curent direct.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32179 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: problemă cu Ford Focus 2000,
Amintește-ți că ele vin la tine direct și pozitiv, iar negativ datorită entuziasmului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32181 prin manual-mecanic
Dacă ambele ajung direct negativ și pozitiv, trebuie să verifici releele. Dacă nu ajunge negativ, dacă nu, doar prin excitație, trebuie să schimbi injectoarele. Acum am avut aceeași problemă dar cu Fiesta și am verificat totul și era ECU-ul care era defect, dar ca să știi dacă este ECU-ul trebuie să scanezi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32193 prin manual-mecanic
Am avut drama aia cu Focus-ul, problema e ECU-ul, încearcă să cureți conectorul de ieșire al computerului, dacă nu se îmbunătățește trimite-l la reparat, dacă nu vrei să faci asta, fă o punte între borna negativă a injectorului care e chiar lângă el și vei putea scoate din el, negativ cu negativ, dacă da, mult succes hahaha