Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la un motor pe benzină de 1.6 la un Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32195 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere la motorul pe benzină Peugeot 206 1.6
VĂ MULȚUMESC PENTRU TIMPUL ȘI COMENTARIUL DUMNEAVOASTRĂ. MĂ VOI MERGE LA MECANIC SĂ VERIFICE ACEA MICĂ DEFECTĂ. MULȚUMESC ȘI CELE MAI BUNE URME.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32200 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere la motorul pe benzină Peugeot 206 1.6
De asemenea, nu mai accelerează ca înainte și este cam greu. Acum trebuie să schimb uleiul, dar am trecut de 3.000 km. Are vreo influență? Sau ar putea fi și injectoarele? Ce părere aveți? Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32201 prin manual-mecanic
Aaaaaaaa, nu am înghețat mașina deloc. E proaspăt fabricată...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32223 prin manual-mecanic
Uleiul nu are prea multă legătură cu asta, dar se înmoaie și trage mai mult cu ulei nou. Cred că e din cauza ambreiajului, deoarece debitmetrul nu citește corect. Totuși, aș testa funcționarea lui fără filtru de aer. Dacă nu ai curățat niciodată injectoarele, ar trebui să o faci; te va ajuta mult.