Căutare MDM

Buletin

Scenic turbo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32105 prin manual-mecanic
Scenic turbo Publicat de manual-mecanica
Salut, am Scenic 1900dti și turbo-ul pierde puțin ulei. Am cumpărat unul de la fier vechi și vreau să știu dacă este foarte complicat de montat. Din cauza problemelor financiare, nu-l pot duce la atelier.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32140 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Scenic turbo
Nu e deloc ușor. Problema e că e puțin cam stângaci, dar dacă îl schimbi, e ușor. Logica îți va spune cum să faci. În realitate, e doar o chestiune de a scoate câteva șuruburi și de a te asigura că furtunurile de aer sunt strânse, pentru că altfel turbo nu va funcționa. Dar nu e nimic ieșit din comun.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32251 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Nu am îndrăznit pentru că am auzit ceva despre o seringă cu ulei sau ceva de genul ăsta și nu am avut încredere, dar o să încerc și o să văd dacă iese bine. Apropo, am auzit și eu ceva despre faptul că trebuie ajustată compresia, dar presupun că e altceva. O să verific marți sau miercuri. Dacă știi ceva despre asta, te rog să mă anunți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32267 prin manual-mecanic
Huuuuuuuu, ce spuneai e foarte vechi, cu vehicule noi, nimic de genul ăsta, am instalat linii complete la Nissan, Toyota, Subaru, Renault Sangon și multe alte vehicule și nimic din afara acestei lumi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32269 prin manual-mecanic
Dacă poți, verifică cu atenție furtunurile să vezi dacă sunt arse sau rupte...