Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU CUTII DE VITEZE RENAULT FUEGO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni - Acum 13 ani și 9 luni #31999 prin manual-mecanic
Bună ziua, dragi mecanici și pasionați. În prezent, am o problemă curioasă cu Renault-ul meu Fuego din 1987. Problema este că atunci când motorul este cald și după ce am condus o vreme, este dificil să schimb vitezele. În mod ciudat, acest lucru nu se întâmplă, de exemplu, dimineața, când ies din mașină și motorul este rece. Inițial, am crezut că s-ar putea să aibă puțin lichid de transmisie, dar era doar cu aproximativ un sfert de litru mai puțin, iar având în vedere că discul de ambreiaj are doar două luni... aș aprecia orice sugestii sau experiențe similare pe care le-ați putea avea. V-AȘ APRECIA FOARTE MULT DACĂ AȚI PUTE LĂMÂNA ACEST LOC ÎNAINTE DE A DEMONTA MAȘINA
Ultima editare: acum 13 ani și 9 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #32005 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : PROBLEMĂ CU SCHIMBAREA VITEZELOR LA UN RENAULT FUEGO
Bună ziua, vă rugăm să ne oferiți mai multe informații: kilometraj, an, motor, tip de utilizare, stil de condus obișnuit, tipul de ulei și lichid de transmisie. Aceste informații ne vor ajuta să înțelegem situația; chiar și clima este un factor de luat în considerare

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #32006 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : PROBLEMĂ CU SCHIMBAREA VITEZELOR LA UN RENAULT FUEGO
Prietene. Pe baza simptomului pe care îl descrii, un mecanism de blocare din cutie s-a deplasat. Când cutia se încălzește, metalele din interior se dilată, provocând efectul pe care îl descrii.
Îți recomand să faci mai multe teste ca să te asiguri că este într-adevăr o problemă la cutia de viteze și nu la oboseala ambreiajului, deoarece simptomele sunt foarte asemănătoare.
Acordați o atenție deosebită turației de mers în gol a motorului atunci când este cald și nu este supus unei sarcini dinamice, deoarece dacă motorul are tendința de a se opri, problema este și mai mare și poate fi cauzată de o defecțiune a rulmentului axial.
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rog să mă contactați prin e-mail