Căutare MDM

Buletin

cheia nu funcționează când volanul este blocat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #31972 prin manual-mecanic
Salut, am un Polo 1.9 D din 2000 și când se blochează volanul, este extrem de greu să rotesc cheia din nou.
Nu este din cauza uleiului, deoarece am lubrifiat cheia recent și ar trebui să funcționeze.
Ce ar putea fi?
Mulțumesc anticipat.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31973 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cheia nu funcționează când volanul este blocat.
Bună ziua,
s-ar putea ca încuietoarea să fie puțin uzată și să aibă o oarecare flexibilitate. Încearcă să miști puțin volanul în timp ce încerci să rotești cheia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31975 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cheia nu funcționează când volanul este blocat.
Așa că am încercat, dar tot e destul de rău. Am încercat și să adaug ulei. A stat acolo 3 luni și a intrat niște umezeală în mașină. Ar putea fi ceva ruginit înăuntru?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31976 prin manual-mecanic
Da, e foarte posibil să ai niște rugină, încearcă să o bagi (3 în unu) în interiorul încuietorii prin fanta cheii și cred că poți rezolva.