Căutare MDM

Buletin

martorul luminos c/d în centrul benzii de rulare 4x4 intermitent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31953 prin manual-mecanic
Mitsubishi Montero 2.8 diesel din 2001. La doar 20 de kilometri de la intrarea în bordul mașinii 4x4, se aprinde un mic martor marcat C/D între cele patru roți. Nu-mi face probleme să continui drumul, dar îmi face probleme când schimb în 4x4.
În plus, tot ce ține de martorul luminos 4x4 este dezactivat.
Apreciez orice sprijin pe care mi-l puteți oferi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31954 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: lumină intermitentă c/d în centrul unui 4x4
Prietene,,, ai verificat dacă există scurgeri de ulei (garnituri) poate arată un nivel scăzut???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31989 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: lumină intermitentă c/d în centrul unui 4x4
În primul rând, îți mulțumesc că mi-ai răspuns... și primul lucru pe care îl voi face astăzi este să revizuiesc ce îmi spui.
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #32126 prin manual-mecanic
Acum câteva zile, disperat de acest simptom de blocare a C/D într-un Montero 3.2, am cerut ajutor pe forum și sunt foarte recunoscător persoanei care mi-a făcut o sugestie cu pseudonimul coquimbo77, dar slavă Domnului că am găsit adevărata problemă și acum este rezolvată. Deci, de unde știu că în lumea asta nu sunt singurul care are probleme cu joburi de genul acesta care a venit la atelier, am făcut un mic topic în pdf. Sper că ajută pe cineva.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .