Căutare MDM

Buletin

Problemă de temperatură la Hyundai Galloper

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31901 prin manual-mecanic
Problemă de temperatură la Hyundai Galloper Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR, SUNT NOU VENIT AICI ȘI ADEVĂRUL ESTE CĂ NU AM REUȘIT SĂ GĂSESC UN MANUAL DE DEMONTARE HYUNDAI GALLOPER ÎN LIMBA SPANIOLĂ, CU ATÂT MAI PUȚIN PE CINEVA CARE SĂ FI REZOLVAT EFECTIV PROBLEMA TEMPERATURII LA ACESTE MOTOARE. DACĂ CINEVA ARE CUNOȘTINȚE DESPRE ASTA, AS APRECIA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31912 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de temperatură la Hyundai Galloper
Care este problema pe care o ai cu temperatura?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31915 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de temperatură la Hyundai Galloper
Te putem ajuta, dar nu suntem ghicitori. Explică-te mai bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31998 prin manual-mecanic
scurtcircuit și macho scuzați-mă că nu explic mai mult dar în momentul în care am scris-o ne era foarte cald; mi s-a întâmplat următorul lucru.
prietenul meu a cumpărat un interculer galloper 2.5 4x4 turbo care rula în oraș și chiar regla temperatura cât era nevoie dar nu face nimic mai mult decât să urce până la autostradă și să ajungă la 110 km/h încât să spargă radiatorul și să ardă garnitura pentru că indicatorul de temperatură ajunge și se oprește între cele două puncte, vă spun că am încercat până la timp.
-scoatem termostatul
-îl schimbăm pe cel scorțos
-reparăm radiatorul
-întârziem pompa de apă cu un punct
-am mărit pasajul de apă către pompă
și am înlocuit și o garnitură cu una oarbă (sfat de pe un forum) al unui dispozitiv care este lângă turbo și care emite gaze fierbinți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32012 prin manual-mecanic
Nu am toate detaliile, dar cred că ai o scurgere de compresie, fie de la chiulasă, fie de la o cămașă de cilindru care are scurgeri doar la turații mari. Te pot sfătui să faci un test hidraulic pe chiulasă și să inspecți cămările de cilindru. Pe baza informațiilor, motorul respectiv este un Mitsubishi 2.5, același pe care îl are duba L 200.