Căutare MDM

Buletin

Problemă de temperatură la Hyundai Galloper

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31901 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou pe aici și nu am reușit să găsesc un manual de piese pentru Hyundai Galloper în spaniolă, cu atât mai puțin pe cineva care să fi rezolvat problema temperaturii la aceste motoare. Dacă cineva are cunoștințe despre asta, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31912 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Problemă de temperatură la Hyundai Galloper
Care e problema pe care o ai cu temperatura?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31915 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Problemă de temperatură la Hyundai Galloper
Te putem ajuta, dar nu citim gândurile. Explică-te mai bine

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31998 prin manual-mecanic
Scurtcircuit și macho, îmi pare rău că nu pot detalia mai multe, dar eram foarte supărați când am scris asta; iată ce s-a întâmplat.
Prietenul meu și-a cumpărat un intercooler Galloper 2.5 4x4 turbo. Conducând prin oraș, chiar și cu relantiul la o anumită perioadă de timp, temperatura rămâne constantă, dar imediat ce intră pe autostradă și atinge 110 km/h, radiatorul explodează și garnitura de chiulasă se arde pentru că indicatorul de temperatură se blochează între cele două marcaje. Iată ce am încercat până acum:
- Am scos termostatul
- Am înlocuit ventilatorul vâscos
- Am reparat radiatorul
Am întârziat sincronizarea pompei de apă cu un punct
- Am mărit pasajul de apă către pompă
și am înlocuit și o garnitură cu o placă obturatoare (sfat de pe un forum) la un dispozitiv de lângă turbo care emite gaze fierbinți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #32012 prin manual-mecanic
Nu am toate detaliile, dar cred că au o scurgere de compresie, fie de la chiulasă, fie de la o cămașă de cilindru care are scurgeri doar la turații mari ale motorului. I-aș sfătui să efectueze un test de presiune hidraulică pe chiulasă și să inspecteze cămările de cilindru. Pe baza specificațiilor motorului, este un Mitsubishi 2.5, același folosit la duba L200.