Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Nissan Sentra 93

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #31900 prin manual-mecanic
Probleme cu Nissan Sentra 93 Publicat de manual-mecanica

Bună ziua, am probleme cu vehiculul meu, este un Nissan Sentra din 93, are un motor E16 cu carburator, 4 cilindri și 8 supape, problema este că dimineața se potrivește greu, am observat că uneori se aprind mai mult luminile când accelerez puțin și se sting când opresc, la fel se simte un rateu la motor, după decelerare, asta se întâmplă la rece, ar putea fi alternatorul? Este puțin risipă, dacă cineva are datele despre cum sunt calibrate supapele aș aprecia și eu!

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!!!
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către . Motiv: Eroare model vehicul

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31902 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Nissan Sentra '93
Problema cu luminile este într-adevăr cutia regulatorului alternatorului. Pentru a clarifica orice nelămurire, încearcă cu încălzitorul pe o singură viteză și dacă observi că luminile și încălzitorul se aprind simultan, înseamnă că cutia regulatorului alternatorului nu reglează și există un exces de curent care trece de la alternator la baterie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31904 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Nissan Sentra '93
Calibrarea supapelor de admisie și evacuare 0,22 mm (0,009")