Căutare MDM

Buletin

INSTABIL ÎN RALANTI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31835 prin manual-mecanic
RALANTI INSTABIL Publicat de manual-mecanica
Domnilor, vă rog dacă cineva știe, am un jeep Daihansu Rocky an 86 problema este că lichidul de răcire este instabil când funcționează, tot ce mi-au spus a fost verificat și corectat, aprinderea a fost schimbată cu una electronică, da, este încă carburată, firele bujiilor, bujiile etc au fost schimbate... singurul lucru care nu a fost schimbat este carburatorul dar a fost verificat... mă poate ajuta cineva...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31849 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: RALANTI INSTABIL
Salut PC, te rog să-mi dai detalii despre tot ce ți s-a făcut în legătură cu această problemă și dacă este vorba de carburator sau injecție. Aștept răspunsul tău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31865 prin manual-mecanic
OK..jeep-ul are carburator și un motor Toyota 4y de 2000cc, aprinderea a fost schimbată de la convențională la electronică, carburatorul a fost verificat și garniturile, supapa cu flotor, firele bujiilor și bujiile (denso) au fost schimbate.
Ceea ce nu a fost schimbat și nu știu dacă are legătură cu problema este clickerul electric pe care îl are. Celălalt lucru care mi s-a spus este că ar putea avea niște scurgeri de aer la frâne, nu știu dacă este real...?
Ei bine, asta s-a făcut. Aș aprecia orice idei despre motivul pentru care ralantiul este instabil.

Salutări și mulțumiri anticipate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31927 prin manual-mecanic
În ceea ce privește duza electronică, ar putea fi din cauză că, dacă este murdară, nu își termină cursa, prin urmare, ar putea exista o deficiență în fluxul de combustibil (dacă nu se deschide sau nu se închide corect, ai putea avea un flux de combustibil prea mare sau prea mic).
În ceea ce privește frânele, da, ar putea fi, dar atenție doar la furtunul care merge de la servo la galeria de admisie, care este cel care creează vidul pentru a ajuta servomotorul. Dacă are o fisură, pierde vid și tinde să se dea la ralanti (verifică tot furtunul și cuplajele sale). Un test este să pui jeep-ul în mișcare și cu WD-40, să pulverizezi carburatorul și baza acestuia. Dacă observi că motorul tinde să accelereze puțin, înseamnă că ai o aspirație de aer. Apoi verifică tot ce corespunde admisiei de aer, de exemplu: capacul carburatorului, conducta care merge la recipientul filtrului de aer și recipientul filtrului de aer. Încearcă și apoi spune-mi. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31988 prin manual-mecanic
Bine... apreciez, voi face testele pe care mi le-ai spus și te voi anunța...

cu stimă.