Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Megane Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31822 prin manual-mecanic
Transmisie automată Megane Classic Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, sunt nou pe acest forum. Aș dori ajutor cu o întrebare. Am un Megane Classic de trei zile. Sunt al doilea proprietar. Voiam să știu unde pot verifica nivelul uleiului în cutie. Nu găsesc joja de ulei și, când o conduc, scoate un ușor zgomot. Am schimbat deja uleiul de motor, dar îmi lipsește. Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #31826 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Megane Classic
Bună dimineața, există unele vehicule, precum al dumneavoastră, care nu au jojă. Acest lucru se datorează faptului că funcționează cu un sistem diferit. Este vorba de un capac special situat dedesubt. Trebuie să ridicați mașina pe un lift și să urmați o serie de pași pentru a verifica nivelul.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31827 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Megane Classic
Mulțumesc foarte mult, ar putea fi acea bătaie în cutie din cauza lipsei de ulei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31856 prin manual-mecanic
Probabil se datorează lipsei de petrol sau ar putea fi și faptul că petrolul este deja foarte degradat și și-a pierdut deja proprietățile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31862 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru răspunsuri, voi duce problema la un agent autorizat pentru analiză.
:)