Căutare MDM

Buletin

VW Bora, anul 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31801 prin manual-mecanic
VW Bora, 2003. Publicat de manual-mecanica
Domnilor de pe forum, am probleme cu un VW Bora, an 2003, îmi afișează două coduri foarte apropiate, unul este p0420. sistem catalizator, bloc 1 randament sub prag, catalizatorul a fost deja schimbat, iar senzorul măsoară bine, l-am măsurat deja, iar celălalt este p0116, senzor temperatură motor, probleme de autonomie sau funcționare, iar vehiculul merge perfect, dar îmi afișează acele defecte, temperatura nu crește mai mult decât în mod normal, termostatul se deschide la temperatura sa normală, șterg defectele și a doua zi apar din nou, vă mulțumesc anticipat pentru cooperare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31812 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VW Bora 2003
Aș vrea să știu dacă codul motorului tău este BEJ, este important de știut, deoarece am un BEJ din 2003, care a avut aceeași problemă, dar am schimbat senzorul de temperatură și acea problemă s-a rezolvat, ar trebui să verifici datele reale ale senzorului, să vezi dacă temperatura variază rapid, dacă da, ar trebui să-ți schimbi senzorul, este foarte economic, dacă ți-ai schimbat catalizatorul, ai pus un OBD II sau unul generic?????? De ce trebuie ca VW-urile să aibă catalizatorul corect, altfel nu se stinge martorul Check.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31852 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VW Bora 2003
Ar trebui să verific codul motorului, dar senzorul de temperatură a fost deja schimbat, chiar și unul original a fost instalat, iar valorile pe care le dă scanerul, comparativ cu un pistol care măsoară temperatura, sunt în intervalul specificat. Convertorul catalitic mi se pare generic. Mulțumesc pentru contribuție.