Căutare MDM

Buletin

VW Bora, 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31801 prin manual-mecanic
VW Bora, 2003. Publicat de manual-mecanica
Domnilor de pe forum, am probleme cu un VW Bora din 2003. Afișează două coduri de eroare foarte frecvent. Unul este P0420, sistem catalizator, bancă 1, eficiență sub prag. Catalizatorul a fost deja înlocuit, iar senzorul funcționează bine; l-am testat deja. Celălalt cod este P0116, senzor de temperatură motor, probleme de autonomie sau funcționare. Vehiculul funcționează perfect, dar afișează aceste coduri de eroare. Temperatura nu crește peste normal, termostatul se deschide la temperatura normală, șterg codurile și acestea reapar a doua zi. Vă apreciez anticipat ajutorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31812 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: VW Bora an 2003
Aș vrea să știu dacă codul motorului tău este BEJ. E important de știut pentru că am un BEJ din 2003 care a avut aceeași problemă, dar am schimbat senzorul de temperatură și asta a rezolvat-o. Ar trebui să verifici citirile reale ale senzorului. Vezi dacă temperatura fluctuează rapid. Dacă da, ar trebui să înlocuiești senzorul; este foarte ieftin. Dacă ai schimbat convertorul catalitic, ai instalat un OBD II sau unul generic? Deoarece VW-urile trebuie să aibă convertorul catalitic corect, altfel martorul luminos Check Engine nu se va stinge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31852 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: VW Bora an 2003
Ar trebui să verific codul motorului, dar senzorul de temperatură a fost deja înlocuit, chiar și cu unul original, iar valorile pe care le dă pe scaner, comparativ cu un pistol de temperatură, sunt în limitele permise. Convertorul catalitic pare a fi unul generic. Mulțumesc pentru contribuție