Căutare MDM

Buletin

Am un 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31746 prin manual-mecanic
Am un 306. Publicat de manual-mecanica.
Bună ziua, voiam să văd dacă cineva știe de ce clipește martorul frânei de mână de pe bord și uneori rămâne aprins când conduc. Voiam să văd dacă cineva îmi poate arăta schemele electrice ale mașinii. Cu stimă, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31750 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am un 306
Salut Igor, sigur. Ceea ce se întâmplă este că ai un contact fals în comutatorul electric pentru maneta frânei de mână. Comutatorul este similar cu cel pe care îl avem pe uși; când le deschizi, se aprinde lumina interioară.
Din păcate, trebuie să demontezi piesa de plastic tip torpedo unde se află maneta de frână. Trebuie să scoți șuruburile: unul pe partea pedalei, celălalt pe partea pasagerului și celelalte două demontând scrumiera vizibilă de pe scaunele din spate.
Sper că te ajută.
Cu cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31751 prin manual-mecanic
Mă duc să văd dacă e de acolo. Hehe, mulțumesc mult. Are cineva toate schemele electrice pentru 306?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31752 prin manual-mecanic
Ai ajuns la locul potrivit. Descarcă manualul de service pentru modelul 306, care îți arată tot ce cauți. Vei face asta mai repede decât aș putea eu dacă ți-aș trimite schemele.
Alberto din Buenos Aires

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31754 prin manual-mecanic
Salut Igor, verifică nivelul lichidului de frână din rezervor. De cele mai multe ori, acesta este un avertisment de nivel scăzut și folosești indicatorul frânei de mână. Dacă nivelul este scăzut, verifică fiecare furtun care duce la roți. Dacă vezi vreunul dintre ele „pătat”, ai găsit problema. Mult succes.