Căutare MDM

Buletin

Scurgere de apă la Passat TDI AFN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31742 prin manual-mecanic
Scurgere de apă la Passat TDI AFN. Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest forum, așa că vă rog să mă scuzați dacă greșesc sau nu mă explic bine. Am un Passat TDI din 1999 cu motor AFN și 400.000 km. Motorul nu a fost niciodată atins și merge ca un vis. De ceva vreme, lasă ocazional o mică baltă de lichid de răcire pe jos. Spun ocazional pentru că se întâmplă doar când se răcește și nu întotdeauna. Se pare că are o scurgere între motor și cutia de viteze. M-am uitat și nu văd de unde vine. Întrebarea mea este: știți dacă există un dop pe blocul motor care necesită scoaterea cutiei de viteze pentru a avea acces la el și dacă există o scurgere de lichid de răcire de acolo? Mulțumesc anticipat și salutări tuturor

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31769 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Scurgere de apă la Passat TDI AFN
În partea de sus a cutiei de viteze, între motor și transmisie, există un racord în T din plastic pentru circuitul de răcire. Când există o scurgere, lichidul de răcire curge prin trapa de service a motorului și iese unde se vede. Nu cred că există un dop pe blocul de pe partea aceea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31796 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Scurgere de apă la Passat TDI AFN
Mulțumesc foarte mult, Ivacoma, o să mă uit bine și o să văd dacă îl găsesc ieșind unde spui. Cu stimă