Căutare MDM

Buletin

Picurare apă Passat TDI AFN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31742 prin manual-mecanic
Passat TDI AFN picurare de apă Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest forum așa că vă rog să mă iertați dacă greșesc sau nu mă explic bine. Am un Passat TDI din 99 cu motor AFN și 400.000 km. Motorul nu a fost niciodată atins și merge ca o lovitură. De ceva vreme, uneori lasă o baltă de antigel pe podea. Spun uneori pentru că se întâmplă doar când se răcește și nu întotdeauna. Iese între motor și cutia de viteze. M-am uitat și se pare că nu văd de unde provine. Întrebarea mea este următoarea: știți dacă acel bloc are un dop pe care, pentru a-l accesa, trebuie să-l separați de cutia de viteze și iese pe acolo? Mulțumesc anticipat și salutări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31769 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Picurare apă Passat TDI AFN
PE PARTEA DE SUS A CUTIEI DE VITEZE, ÎNTRE MOTOR ȘI CUTIA DE VITEZE, EXISTĂ UN TEU DE CIRCUIT ANTIGHEȚ DIN PLASTIC, IAR CÂND PIERD ANTIGHEȚUL, ACESTA COBOARĂ PE PUNCTELE DE REGISTRU AL MOTORULUI ȘI APARE UNDE ÎL VEZI. MI SE PARE CĂ NU EXISTĂ NICIUN BUJION ÎN BLOCUL MOTORULUI PE PARTEA ACEEA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31796 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Picurare apă Passat TDI AFN
Mulțumesc foarte mult Ivacoma, o să mă uit bine să văd dacă pot să-l văd ieșind unde ai spus. Cu stimă.