Căutare MDM

Buletin

Filtrul de particule diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31716 prin manual-mecanic
Filtru de particule diesel Publicat de manual-mecanica
Prieteni, a avut cineva experiență cu filtrul de particule montat pe sistemul de evacuare al Chevrolet Cruze 2.0? S-a aprins martorul luminos de filtru înfundat, iar procesul de regenerare a fost întrerupt se pare de mai mult de două ori. Din câte știu eu, acest lucru este aproape normal la acest tip de mașină. Dar lucrul ciudat este că s-a aprins și martorul luminos de defect MIL, iar după ce am condus-o o vreme, pe afișajul central al tabloului de bord apare codul 84. Ce faceți în aceste cazuri? Dacă i s-a întâmplat cuiva ceva similar, aș aprecia dacă mi-ați putea spune experiența voastră. Și dacă cineva mi-ar putea da niște informații pentru distribuitorul unui Hyundai Exel recondiționat, de unde îl pot obține, sau în caz contrar, care ar putea fi adaptat? Are motor G4DJ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31759 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Filtrul de particule diesel
Filtrul de particule trebuie regenerat, în general, la fiecare schimb de ulei. Acest lucru se poate face prin intermediul software-ului echipamentului de diagnosticare sau vehiculul poate fi regenerat după o deplasare continuă între 20 și 40 km pe autostradă. În plus, pentru a evita înfundarea filtrului respectiv, este necesar ca uleiul schimbat să îndeplinească specificațiile producătorului, deoarece trebuie să aibă un conținut SCĂZUT de cenușă. Pe de altă parte, în ceea ce privește codul 84, acesta se aprinde deoarece martorul luminos de avertizare SCHIMBARE ULEI de pe bord sau de pe afișaj trebuie resetat. Se poate face și cu scanerul sau, în multe cazuri, se poate face manual. Iată un link pentru a verifica dacă puteți face acest lucru singur:
www.chevroletcruzeforum.com/index.php?/t.../1369-error-code-84/ .
Sper că v-am fost de ajutor în vreun fel,
comentați cum a decurs.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31793 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Filtrul de particule diesel
Bună ziua, șofer de camion greu, vă mulțumesc foarte mult pentru informații. Adevărul este că acest Cruze nu mi-a lăsat de ales, deoarece filtrul de particule era deja foarte înfundat și a trebuit să-l demontez pentru a-l curăța manual. Chiar și așa, inevitabil a trebuit să fac o regenerare forțată folosind scanerul mărcii. Și ai dreptate. Este un motor foarte sensibil la schimburile de ulei; trebuie să fie un ulei care îndeplinește cerințele producătorului.