Căutare MDM

Buletin

Probleme cu servodirecția la un Ford Fiesta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31536 prin manual-mecanic
Probleme cu servodirecția la un Ford Fiesta. Publicat de manual-mecanica.
Bună seara. Sper că îmi puteți da părerea dumneavoastră. Am un Fiesta din 2004 care pierde ulei hidraulic înapoi prin rezervor când este oprit. Totuși, au reparat tubul mixerului sau pompa de ulei și cred că au lăsat pasajul prea mic. Credeți că asta e cauza? VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31539 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu servodirecția la un Ford Fiesta
Salut prietene, cum e posibil să spui asta sau a avut o mică obstrucție cu o particulă când a fost reparat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31548 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu servodirecția la un Ford Fiesta
Ok, mulțumesc pentru răspuns. Voi continua să verific. Voi schimba furtunul și îl voi testa. De îndată ce se rezolvă problema, vă voi spune ce a fost.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31733 prin manual-mecanic
Problemă rezolvată. Țeava pe care au sudat-o era înfundată. Vă mulțumesc pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31744 prin manual-mecanic
Bine, salutări din Venezuela