Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31518 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Știe cineva cum se scoate volanul de la un Corsa? Trebuie să-l schimb. Am nevoie de un extractor pentru asta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31521 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Bună ziua, permiteți-mi să vă explic dacă are airbag, mai întâi
scoateți niște șuruburi mici din spate,
apoi scoateți capacul frontal deoarece este slăbit, deconectați cablurile și slăbiți piulița centrală, nu o scoateți complet, trageți de volan în sus
și cu un ciocan loviți piulița, volanul se va slăbi acum puteți scoate piulița și volanul. Dacă nu are airbag, este mai ușor să scoateți capacul frontal, este presat și veți găsi piulița, este aceeași procedură.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31522 prin manual-mecanic
Cum scot plasticul? Nu are airbag, dar este conic cu caneluri și teșituri. Cum scot volanul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31523 prin manual-mecanic
Scoate piulița și pune-o la loc pe 2 sau 3 fire, trage de volan cu mâna stângă în sus și roagă pe cineva să te ajute să tragi și cealaltă parte a volanului
în sus când tragi tare, cu mâna dreaptă ia ciocanul și lovește puternic piulița îți spun să pui piulița la loc ca să nu strici filetul. când lovești vei observa că s-a desprins atunci scoate piulița și iese ușor. pune-o pe cea nouă nu e nevoie să o lovești piulița deja o strânge bine. NOTĂ: asigură-te că direcția ta e dreaptă ca noul volan să se potrivească drept.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31533 prin manual-mecanic
Ok, vă mulțumesc foarte mult. Aș vrea să întreb: Trebuie să schimb cutia de viteze la Corsa mea. A mea este un 1.6 din 2005 și vor să-mi vândă una pentru noul model 1.4 din 2010 sau 2011. Schimbă raportul cutiei de viteze? Va funcționa la a mea sau nu? Sau contează, sunt aceleași?