Căutare MDM

Buletin

scoateți amortizorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31424 prin manual-mecanic
Scoateți amortizorul Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, dacă cineva mă poate ajuta, își amintește cineva de motorul diesel Peugeot 1.9, cum se scoate amortizorul de la capătul arborelui cotit? Șurubul care îl strânge, în ce direcție îl slăbești? Mulțumesc foarte mult. Este pe un Partner din '98.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31486 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: demontarea amortizorului
Bună ziua, aș vrea să știu de ce trebuie să scoți fulia, trebuie să schimbi cureaua de distribuție, uite, nu sunt sigur dacă trebuie să schimbi cureaua și configurația motorului tău este mai mult sau mai puțin așa, scoate cele 4 șuruburi numărul 8, apropo, pentru a slăbi șurubul pinionului arborelui cotit, este în sens invers acelor de ceasornic, iar rotația motorului este în sensul acelor de ceasornic...mult succes prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31487 prin manual-mecanic
Dacă motorul dumneavoastră are următoarea configurație, puteți efectua procedurile pe care vi le-am spus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31488 prin manual-mecanic
Dacă motorul dumneavoastră are următoarea configurație, puteți efectua procedurile pe care vi le-am spus, verificați imaginea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31516 prin manual-mecanic
Salut Fox 30, îți sunt foarte recunoscător pentru ajutor. Uite, am o problemă cu pompa de apă și trebuie să o înlocuiesc. Trebuie să schimb și cureaua de distribuție. Amortizorul pe care îl am nu este detașabil; trebuie să scot șurubul din mijloc. Îmi spui că are filet pe stânga, așa că voi încerca să-l slăbesc spre dreapta. Te anunț mai târziu. Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri.