Căutare MDM

Buletin

indicator de temperatură antigel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31374 prin manual-mecanic
Indicator de temperatură antigel Publicat de manual-mecanica
Ei bine, oameni buni, am un Renault Scenic III 1.5 dci 85 CP, din 2010, și vreau să instalez un indicator de temperatură pentru antigel, ca să previn supraîncălzirea și deteriorarea gravă a motorului.

Am multe îndoieli despre cum să fac asta, dar acum că am mai mult timp liber, vreau să-l instalez eu.

Unde pot pune senzorul de temperatură? În blocul motor, în radiator sau în radiator? Aș vrea să fie cât mai simplu posibil și ca citirile temperaturii apei să fie cât mai eficiente? Salutări și mulțumiri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31375 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Indicator de temperatură antigel
Iată niște poze cu motorul meu, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31400 prin manual-mecanic
Nu ar trebui să fie chiar atât de ușor, dar caută un dop filetat pe chiulasă sau pe blocul motor. Scoate-l și conectează un senzor de temperatură de la un cimitir de vechituri, complet cu indicatorul de temperatură corespunzător, deoarece rezistența internă a senzorului se va potrivi cu indicatorul. Ia-le din aceeași mașină și nu vei avea probleme. Partea dificilă va fi să faci ca senzorul să aibă același pas al filetului ca și bujia ta. Cu cele mai bune gânduri!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31413 prin manual-mecanic
Ok Logannn, o să mă uit să văd dacă găsesc un dop filetat în bloc și o să verific dacă pot pune un senzor acolo. Cu cele mai bune urări.