Căutare MDM

Buletin

indicator de temperatură antigel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31374 prin manual-mecanic
Indicator de temperatură antigel. Publicat de manual-mecanica
Deci, oameni buni, am un Renault Scenic III 1.5 dCi din 2010 cu 85 CP și vreau să instalez un indicator de temperatură pentru lichidul de răcire pentru a preveni supraîncălzirea și deteriorarea gravă a motorului.

Am câteva întrebări despre cum să fac asta, dar acum că am mai mult timp liber, aș vrea să-l instalez eu însumi.

Unde pot pune senzorul de temperatură - pe blocul motor, pe un furtun sau pe radiator? Aș vrea să o fac cât mai simplu posibil, asigurându-mă în același timp că citirile temperaturii apei sunt cât mai precise. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31375 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Indicator de temperatură antigel
Uite niște poze cu motorul meu, felicitări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31400 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Indicator de temperatură antigel
Nu poate fi foarte ușor, dar uită-te în jurul chiulasei sau al blocului motor pentru a vedea dacă ai un dop filetat. Scoate-l și poți conecta acolo un senzor de temperatură de la un cimitir de mașini, împreună cu indicatorul de temperatură corespunzător, deoarece rezistența internă a senzorului se va potrivi cu indicatorul. Ia-le din aceeași mașină și nu vei avea nicio problemă; partea dificilă va fi să găsești același pas al filetului pe senzor ca și pe mufă. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31413 prin manual-mecanic
Bine Logannn, o să caut să văd dacă găsesc un dop filetat pe bloc și o să verific dacă pot pune un senzor acolo. Noroc