Căutare MDM

Buletin

Defecțiune Tsuru la accelerare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31341 prin manual-mecanic
Defecțiune Tsuru la accelerare Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, mi-au adus un Tsuru model 2000 care are o defecțiune. Defecțiunea apare la accelerare, ca și cum s-ar sufoca. Dacă accelerăm prea tare, se strică, iar dacă o lăsăm, rămâne stabilă. Are o reglare generală, schimbări de filtre și nimic. Și în final, consumă prea multă benzină. Mă puteți ajuta să găsesc problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31346 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiunea Tsuru la accelerare
Bună ziua, spui că ai făcut un reglaj general, te referi la un reglaj major sau unul minor?
Ai schimbat bujiile? Ai curățat corpul clapetei de accelerație? Când te-am întrebat dacă ai curățat corpul clapetei de accelerație, mă refer la dacă l-ai demontat pentru a curăța exteriorul și a curăța conductele cu CarbuClean, iar dacă ai curățat șurubul de joasă presiune și supapa de control al aerului de joasă presiune, ai schimbat supapa PCV? Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31362 prin manual-mecanic
Corpul clapetei de accelerație a fost demontat, a fost curățat cu carburatorul, a fost montat dar PVC-ul nu a fost înlocuit. De fapt, când a fost demontat corpul clapetei de accelerație, senzorul TPMS nu era conectat, cablurile erau tăiate. Mă întrebam dacă asta era defecta. Cablajul senzorului TPMS a fost înlocuit, dar sincer nu știu cum să știu dacă TPMS-ul se defectează din moment ce îl deconectez și motorul nu prezintă nicio modificare. Îmi puteți da niște sfaturi? Aș aprecia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31366 prin manual-mecanic
Salut, ai recalibrat senzorul TPMS? Nu ai menționat dacă ai curățat șurubul stabilizatorului sau supapa de control al aerului la ralanti. Problema ar putea fi TPMS-ul. Deși ar trebui să rămână activ și să se oprească dacă e vorba de TPMS. Verifică furtunurile de vacuum; s-ar putea ca unul dintre ele să fie spart. Cu stimă, aștept cu nerăbdare comentariile tale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31779 prin manual-mecanic
Așa sunt ei, practic era TPS-ul, cablajul era deteriorat în interior, bornele se despărțeau de cablu, făcând contact prost, mulțumesc pentru tot.