Căutare MDM

Buletin

Kia Sportage-ul meu accelerează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31294 prin manual-mecanic
Kia Sportage-ul meu accelerează Publicat de manual-mecanica
Am un Kia Sportage din 1998, benzină manuală, se pare că acum o săptămână a început să accelereze când era în punct mort și când schimbam vitezele (accelerează până la 1800 RPM), am schimbat bujiile, filtrul de aer și filtrul de combustibil și nu a existat nicio schimbare, este la fel, accelerând de la sine, asta e deranjant când conduc și mă face să consum mai mult combustibil, deoarece ca să ajung acasă aștept la o coadă lungă în trafic și trebuie să opresc și să schimb vitezele constant.
Sper că mă puteți ajuta să rezolv problema... Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31309 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Kia Sportage-ul meu accelerează
Îți recomand să o faci tu sau să cureți ei motorul (pas cu pas) pas cu pas, acumularea de carbon provoacă probleme similare... sau să-l înlocuiești.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31324 prin manual-mecanic
O să urmez sfatul tău de a curăța motorul pas cu pas ca să văd dacă funcționează, apoi îți voi spune cum a mers.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31325 prin manual-mecanic
Verificați furtunurile de vacuum care merg de la galeria de admisie la filtrul de carbon. Uneori, din cauza unor scurgeri sau rupturi, apare accelerarea. Verificați reglarea cablului de accelerație.