Căutare MDM

Buletin

Kia Sportage-ul meu accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31294 prin manual-mecanic
Kia Sportage-ul meu accelerează singur. Publicat de manual-mecanica
Am un Kia Sportage din 1998, cutie de viteze manuală, motor pe benzină. Acum aproximativ o săptămână, a început să se tureze singură când era în punctul mort și când schimbam vitezele (se turează până la 1800 RPM). Am schimbat bujiile, filtrul de aer și filtrul de combustibil, dar nu s-a întâmplat nimic; tot se turează singură. Acest lucru este enervant în timpul conducerii și mă face să consum mai mult combustibil, deoarece trebuie să aștept în trafic lung ca să ajung acasă și să opresc și să schimb vitezele constant.
Sper că mă puteți ajuta să rezolv această problemă. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31309 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Kia Sportage-ul meu accelerează singur
Îți recomand să faci asta sau să cureți motorul pas cu pas; acumularea de carbon cauzează probleme similare... sau să îl înlocuiești

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31324 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Kia Sportage-ul meu accelerează singur
O să urmez sfatul tău de a curăța motorul pas cu pas și să văd dacă funcționează, apoi îți voi spune cum a fost.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31325 prin manual-mecanic
Verificați furtunurile de vacuum care merg de la galeria de admisie la filtrul de carbon; uneori, o scurgere sau o rupere face ca motorul să se tura. Verificați reglarea cablului de accelerație