Căutare MDM

Buletin

Cheie de contact Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31150 prin manual-mecanic
Cheie de contact Corsa Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Aș dori să scot cheia de contact de la Corsa mea, dar nu știu cum să o fac, așa că o pot înlocui cu una nouă.
O ilustrație ar fi utilă.
Sunt puțin priceput la mecanică, dar nu-mi dau seama cum să o scot de pe coloana de direcție.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31680 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cheia de contact Corsa
Bună ziua, aceste șuruburi de obicei nu au cap. Trebuie să le scoți cu un ciocan și un perforator, rotind în sens invers acelor de ceasornic. Când introduci cele noi, vei vedea că au un cap hexagonal. Așează-le ferm la locul lor și strânge-le puțin de fiecare dată până când capul șurubului se rupe.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31684 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cheia de contact Corsa
Dacă vrei să scoți cilindrul cheii, acesta are o gaură pe o parte, introdu ceva ascuțit și începe să-l rotești spre început. Vei observa că se afundă puțin mai mult și îl poți scoate. Dacă vrei să scoți încuietoarea, trebuie să scoți șuruburile fără cap.