Căutare MDM

Buletin

Circuitul electric al instrumentului Kangoo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31119 prin manual-mecanic
Circuit electric instrument Kangoo Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de circuitul electric pentru tabloul de bord al lui Renault Kangoo 1.6. Am o problemă cu indicatorul nivelului de combustibil și ansamblul pompă electrică și flotor este nou, dar nu am valorile pentru a vedea cu ce tensiune funcționează. Din flotor ies 3 cabluri și pentru a fi continuitate până la bord. Aș aprecia dacă m-ați putea ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31158 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Circuit electric instrument Kangoo
Salut prietene, problema de obicei nu este în conductă ci în circuitul intern al flotorului din interiorul pompei. Trebuie să demontezi pompa pentru a verifica dacă polii flotorului fac contact bun în circuit. Uneori, în timp, se separă și nu mai marchează.

Ei bine, sper că te ajută și tensiunea depinde de nivelul combustibilului și variază între 4 și 7 volți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31162 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Circuit electric instrument Kangoo
Bună ziua, apreciez raportul dumneavoastră. Aș vrea să vă spun că ansamblul plutitor este nou și funcționează bine deoarece este furnizat cu testerul. Pe mufă am 5 pini: 2 de la pompă și 3 de la plutitor, unul masă, celălalt nimic, iar ultimul îmi dă 3.4v.