Căutare MDM

Buletin

Configurarea unei pompe Bosch folosind metoda cu ochiul liber

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31491 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Configurarea unei pompe Bosch folosind metoda cu ochiul liber
Salut prietene, bună seara, până la urmă după ce am încercat și încercat am dus-o la un pompier și mi-a pus comparatorul cu 77 de euro. Problema era să miște pompa cu un milimetru. În fine, fără comentarii și cel mai rău e că mașina rămâne la fel fără curent. Nu urcă pantele. Aveți sugestii? Mâine scot turbo-ul să verific plămânii, nu știu la ce să mă uit, ar putea fi debitmetrul? Singurul lucru care mi-a mai rămas de uit sunt acele două lucruri. Restul e o supapă EGR nouă și supapa de vacuum. Injectoarele curate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31512 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Configurarea unei pompe Bosch folosind metoda cu ochiul liber
Păi, taxa de 77 de euro era de așteptat când mergeai la pompieri, plătești pentru cunoștințe tehnice, haha. Ei bine, mai serios, înainte să demontezi turbo-ul, de ce nu încerci cu una din acele pistoale mici, gen marca Mitivac, care aplică presiune sau vacuum, să vezi cum merge wastegate-ul turbo-ului? Dacă nu ai pistolul ăsta, poți încerca cu una din acele seringi mari de plastic care se vând prin farmacii; nu e nici pe departe același lucru, dar mă rog. Încă ceva înainte să demontezi turbo-ul, nu știu dacă turbo-ul din mașina aia e controlat de o electrovalvă sau dacă turbo-ul se autoreglează chiar cu wastegate-ul (valva wastegate). Dacă are electrovalvă, e posibil să fie defect și asta ar putea fi de vină.
Te-aș întreba despre marca debitmetrului: Bosch, Siemens sau altceva și, mai concret, despre ce mașină vorbim?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.