Căutare MDM

Buletin

Sebring-ul meu are probleme cu încălzirea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30977 prin manual-mecanic
Sebring-ul meu are probleme .
Salut tuturor, aș dori niște ajutor cu această mică problemă.
Am un Sebring din 2004 și problema este că încălzirea nu se încălzește cum trebuie. O pun la maxim și iese doar puțină căldură. În prezent locuiesc în Canada. Veți înțelege că încălzirea este importantă.

Mi se pare că dacă schimb termostatul, asta ar trebui să rezolve problema. Dacă cineva știe soluția la problema mea, vă rog să mă ajutați. Mulțumesc anticipat.

Salutări de la un nou membru al acestui forum, în speranța unui ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30991 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Sebring-ul meu are probleme cu încălzirea.
Bună ziua Cabasa, primul lucru de făcut este să schimbați termostatul, apoi să verificați dacă robinetul de alimentare cu apă este complet deschis. Mă refer la robinetul care permite apei să curgă spre interior sau consola de încălzire.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31024 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Sebring-ul meu are probleme cu încălzirea.
Termostatul? Singurul mod în care termostatul ar putea afecta încălzirea este dacă nu este acolo sau dacă este lăsat deschis, dar chiar și așa nu afectează aproape nimic. Aș căuta în altă parte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31189 prin manual-mecanic
Ok, prieteni, vă mulțumesc pentru ajutor. Voi începe prin a schimba „rezistorul motorului ventilatorului” astfel încât selectorul de putere care merge de la 1 la 4 să funcționeze bine, pentru că acum funcționează doar pe 4 și apoi trece la celelalte. Mulțumesc. ;)