Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu rularea unui hatchback 206 anul 205

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30959 prin manual-mecanic
Ajutor la rularea unui 206 hatchback, an 205. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, sunt din Chile și am un 206, totul este în regulă, dar mă doare capul din cauza roților. Am schimbat rulmenții butucilor față și spate și a durat o săptămână. Acum aud un zgomot de bătăi pe partea șoferului. Mi s-a întâmplat și mie să vin cu viteză și când am frânat la o intersecție mașina s-a oprit complet. Mi s-a întâmplat de 2 sau 3 ori, este prima dată când am un 206, vă rog să mă ajutați...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31035 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu rulmenții la un 206 hatchback, an 205
Zgomotul de bătăi este de obicei cauzat de bieletele barei stabilizatoare, de obicei fie suportul, fie amortizorul, dar cel mai frecvent este bieleta. Dacă zgomotul se oprește și nu dispare, lăsați-l așa. Dacă reapare, s-ar putea datora ralantiului foarte scăzut. Dacă da, va trebui să curățați corpul de admisie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31041 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu rulmenții la un 206 hatchback, an 205
Mulțumesc pentru ajutor, apreciez, uite, parțial avea legătură cu coloana de direcție, am verificat totul și era ok, am eliberat coloana de direcție și am testat-o și bătăile erau mari, așa că am ajuns la bucșele sau cauciucurile barei stabilizatoare care erau uzate, am schimbat ambele părți și 0 problemă... referitor la oprire, mi-au spus că e o problemă la 206 cu computerul, dar până acum nu s-a întâmplat nimic, dacă azi simt un scârțâit când merg sau frânez în spate, ar putea fi plăcuțele de frână???