Căutare MDM

Buletin

Problemă injectoare Renault Clio 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30938 prin manual-mecanic
Problemă injectoare Renault Clio 2005 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Renault Clio 1.2 benzină din 2005. Am verificat computerul și îmi spune că am o defecțiune la al doilea injector, dar nu știu cum să-l schimb, deoarece am înțeles că injectoarele trebuie reglate în funcție de pompa de injecție (cel puțin la modelele diesel). Poate cineva să-mi spună dacă este cazul sau dacă pot cumpăra eu injectorul și să-l schimb, deoarece am fost la mai multe ateliere de injecție și îmi spun că nu se ating de injecția de benzină.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30940 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă injectoare Renault Clio 2005
Bună ziua, injectoarele pe benzină pentru vehicule nu sunt reglementate; trebuie doar să le înlocuiești. Dar ar fi o idee bună să verifici, înainte de a face schimbarea, dacă cablajul este în stare bună, ca să nu irosești bani inutil.
Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30942 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă injectoare Renault Clio 2005
Bună ziua, am un Corsa din 2005. Aș vrea să știu cum se demontează bordul. Trebuie să-l înlocuiesc, dar nu știu cum se face.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30985 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Lugerza. Mă duc să verific cablajul să văd dacă primesc semnal bun. Să vedem ce se întâmplă.