Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU GÂNDACI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni - Acum 13 ani și 6 luni #30768 prin manual-mecanic
PROBLEME CU GÂNDACUL Publicat de manual-mecanica
PRIETENI, AM NEVOIE DE AJUTOR, acum câteva zile conduceam pe autostradă și dintr-o dată Volkswagen-ul meu a pierdut accelerația, am apăsat pedala de accelerație la fund și mașina accelerează abia și uneori pare să se blocheze și accelerează la maximum, acum mecanicul spune că PARE să fie corpul clapetei de accelerație, dar nu este sigur ce pot face? Știe cineva ce s-a întâmplat cu el sau a mai pățit cineva același lucru și mă roagă să cumpăr piesa de schimb, dar nu este sigur și piesa de schimb este foarte scumpă aici și este second-hand. Sunt din GUATEMALA și adevărul este că aici nu există mecanici foarte buni specializați în VW, VW-ul MEU ESTE UN NEW BEETLE 2001 1.8 TURBO MULȚUMESC
Ultima editare: acum 13 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30770 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU BEETLE
Dacă este înșurubat corpul sau nu reglează sau reglează sus, pentru că ar aspira aer suplimentar, trebuie să fie cutia fluturelui care este cea care dă ECU-ului informațiile despre poziția fluturelui pentru a injecta combustibilul, nu este necesar să schimbi întreaga caroserie, în general scoți două șuruburi și iese, uneori șinele sunt uzate sau tăiate, ar fi ca plutitorul de combustibil sau butonul de la scalectric, nu știu dacă ai văzut vreunul dintre cele două demontat sau ca potențiometrele de volum ale radioului, asta e funcția, rezistența variază și astfel accelerează sau nu, sper că îți sunt utile informațiile, mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.