Căutare MDM

Buletin

Problemă cu frânele spate la un Malibu din 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30740 prin manual-mecanic
Problema este că fiul meu a rămas fără frâne pentru că s-a slăbit una dintre garniturile de cauciuc de la frânele cu tambur (spate). Când le-am verificat, una dintre garnituri chiar s-a desprins de la locul ei (piston). Garniturile erau foarte uzate, chiar și tamburul avea o canelură, așa că le-am dus la rectificat, am curățat ambele tambure, am pus garnituri noi și le-am montat la loc, dar iar s-a slăbit cauciucul de pe piston. Întrebarea mea este, va funcționa pistonul sau trebuie să-l schimb? Apreciez atenția acordată problemei mele, așteptând părerea dumneavoastră în această privință. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30743 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu frânele spate la un Malibu din 1998
Dacă clopotele sunt puternic rectificate, benzile trebuie să fie supradimensionate, ceea ce înseamnă că componenta care se freacă de clopote (garnitura de frână) trebuie să fie mai groasă pentru a preveni desprinderea pistonului. Chiar și atunci când clopotele sunt rectificate, acestea ajung să aibă o rază diferită de raza originală a benzilor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.