Căutare MDM

Buletin

Cutia de viteze automată scoate la iveală o bară de nivel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30656 prin manual-mecanic
Bună ziua, sunt Javier din Javea (Alicante). Am un BMW e30 316i Automat, îl conduc de 5 sau 6 ani și de atunci mi se întâmplă asta, la fiecare x km ridic capota și constat că joja de ulei atinge partea superioară a capotei. Am putut observa că, în funcție de condus (turații mai mici sau mai mari), joja de ulei se scurge mai mult sau mai rar. Eu mă ocup de întreținere și la început am schimbat deja uleiul hidraulic + filtrul de ulei, dar continuă să se scurgă joja, așa cum am mai spus.
Mulțumesc pentru atenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30937 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cutia de viteze automată scoate o bară de nivel
Presupun că te referi la cutia de viteze.
Toate cutiile de viteze au de obicei o aerisire situată în partea superioară a cutiei.
Dacă aerisirea este înfundată, cutia de viteze trebuie să respire undeva și să scuipe tija.
Încearcă să o cureți cu aer comprimat sau să o demontezi și să o testezi.
Spune-mi. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31838 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cutia de viteze automată scoate o bară de nivel
Mulțumesc pentru răspuns. Uite, nu m-am gândit la gură de aerisire. Ei bine, o să țin cont de asta pentru o analiză.
Te voi anunța. Cu cele mai bune gânduri.