Căutare MDM

Buletin

înlocuiți volanta cu masă dublă cu una rigidă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni - Acum 13 ani și 9 luni #30624 prin manual-mecanic
Salutări!! Deci, vă spun, se pare că am un Volkswagen Golf IV TDI 110 CP și mi-au spus că volanta cu masă dublă este stricată. Intenționez să o schimb, dar mă va costa o grămadă de bani. Mecanicul mi-a spus că pot pune una rigidă și nu se va întâmpla nimic. Ei bine, întrebarea mea ar fi: ar fi chiar în regulă să o schimb și dacă aș face-o, ce modificări aș observa la mașină? Vă mulțumesc tuturor anticipat!!!
Ultima editare: acum 13 ani și 9 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30680 prin manual-mecanic
Bună ziua. Am făcut asta pe un Ford și un Peugeot 406 și nu au fost probleme. Mașina a funcționat perfect și are avantaje: este mai ieftină și mai puțin problematică și durează mult mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30706 prin manual-mecanic
Salut!! Dar nu ai observat nimic în mașină după ce ai făcut schimbarea?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30714 prin manual-mecanic
Mașinile mergeau bine, ca și cum volanta cu masă dublă ar fi fost nouă. Aceste mașini încă funcționează și nu au avut nicio problemă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30734 prin manual-mecanic
Bună ziua, cred că această publicație ar putea fi de interes pentru dumneavoastră în legătură cu întrebarea dumneavoastră:
www.autopos.es/2011/10/31/el-volante-bim...ada-vez-mas-modelos/