Căutare MDM

Buletin

problemă cu o mașină veche

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30578 prin manual-mecanic
Problemă cu o mașină veche Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce este în neregulă cu pistolul când vezi punctul și nu stă într-un loc ci se mișcă? Cred că ar putea fi ceva cu distribuitorul.
Dacă cineva a rezolvat această problemă, vă rog să mă anunțați.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30579 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu o mașină veche
Bună ziua, ar putea fi arcurile de la contragreutăți rupte sau întinse, dar ar putea fi și distribuția. Despre ce mașină și distribuitor vorbim?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30581 prin manual-mecanic
L-au luat, dar era un Kia din jurul anului 90. Eram curios să vadă dacă dansa exact.
Mă gândeam că ar putea fi presiunea cilindrilor care face ca avansul centrifugal să se miște.
Sper să-l aduci ca să putem afla exact ce anume îl făcea să danseze exact.
Mulțumesc și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30584 prin manual-mecanic
De fapt, ar putea fi o problemă cu avansul, dar în acest caz ar fi, cum se spune, o problemă cu contragreutățile avansului, fie că sunt deteriorate sau lipsesc, fie că arcurile sunt deja uzate.

o altă posibilitate este ca arborele distribuitor să aibă deja joc sau ca și roata dințată a arborelui distribuitor să aibă joc sau o combinație a ambelor (mă refer la roata dințată a arborelui distribuitor care este cuplată fie cu arborele cotit, fie cu arborele cu came, adevărul este că nu cunosc prea bine mașina asta)

în ceea ce privește avansul în vid, ceea ce ar putea cauza probleme ar fi mai degrabă să ai avut o scurgere intermitentă acolo care să provoace variația, ceea ce este foarte ușor de detectat prin pulverizarea uleiului în locurile unde suspectezi că există o scurgere de vid, dacă există, uleiul va intra în motor și va ieși mult fum albastru din evacuare, o problemă de compresie a cilindrilor este puțin probabilă, deoarece vidul care se produce în galeria de admisie la ralanti este media aspirației tuturor cilindrilor, adică dacă un cilindru are mai multă compresie nu trebuie să-ți afecteze avansul, deoarece vidul care ajunge la el este media întregului motor, nu știu dacă m-am explicat haha

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30600 prin manual-mecanic
FOARTE BINE, VĂ MULȚUMESC PENTRU EXPLICAȚIE.