Căutare MDM

Buletin

Unde este suprapunerea?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30563 prin manual-mecanic
Unde este suprapunerea? Publicat de manual-mecanica
Salut, diagrama de sincronizare de la motorul D4F ne spune că supapa de admisie se deschide cu 10 grade după TDC (avans/întârziere negativă) și supapa de evacuare se închide cu 8 grade înainte de TDC (avans/închidere evacuare). Deci, unde este amplasat crossover-ul la acest motor? Dacă evacuarea se închide înainte de deschiderea admisiei, nu o văd nicăieri. Sper că cineva vorbește despre asta.
Cu cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30564 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Unde este suprapunerea?
Verifică dacă manualul din care ai luat informațiile are o traducere bună.
Nu este vorba de termeni modificați și de exagerări din cauza problemei.
Mi s-a întâmplat asta cu o carte de la o editură mexicană. Manualul este de origine americană, dar, după ce a fost tradus și publicat în Mexic, avea o secțiune de text care nu avea sens pentru mine. Un tehnician (un instructor de curs) mi-a spus odată că același lucru i s-a întâmplat și lui până când a descoperit eroarea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30565 prin manual-mecanic
Nu știu, poate e o eroare de traducere, dar am văzut același lucru întâmplându-se la un alt motor Renault, la Megane. Recent, am văzut motoare care și-au scăzut treptat ratingurile AAA, ajungând pe locul 1 în F2N sau F7P, și același lucru s-a întâmplat și în RCE cu ratinguri de gradul 3 pentru motoarele fără distribuție variabilă.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30576 prin manual-mecanic
Nu știam de asta, dar dacă acele cifre sunt adevărate, e complet nou, deoarece lasă un spațiu de viraj neutilizat. Nu am citit nimic despre asta, dar ar putea fi și o strategie de economisire a combustibilului și de îmbunătățire a emisiilor, chiar dacă se pierde o parte din putere, nu știu.
Va fi o chestiune de investigații suplimentare pentru a găsi o justificare.