Căutare MDM

Buletin

Problemă cutie de viteze Nissan, martie 2012

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35601 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă schimbător de viteze Nissan martie 2012
Bună seara.

Așa cum am promis, iată care e treaba. Au livrat mașina astăzi. Mi-au spus că trebuie să reprogrameze computerul mașinii și să sincronizeze motorul. Pentru o clipă, am crezut că nu au făcut nimic, dar imediat ce am plecat, diferența a fost foarte vizibilă. Mașina este super lină în toate treptele de viteză. Sper că acest lucru ajută... Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35602 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă schimbător de viteze Nissan martie 2012
Vești excelente, March este o mașinărie foarte bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35672 prin manual-mecanic
Mulțumesc că ai postat rezultatul problemei tale, nu e un obicei foarte des întâlnit pe aici haha, deși dacă motorul tău are cutie de viteze manuală computerul nu are nicio legătură cu problema angrenajelor și nici cu reglajul, am niște îndoieli, o să investighez și te voi anunța.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35674 prin manual-mecanic
și care a fost problema???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35684 prin manual-mecanic
reprogramați computerul mașinii și sincronizați și motorul.
Asta scrie.