Căutare MDM

Buletin

robinete mecanice cu cutie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30166 prin manual-mecanic
cutie de viteze mecanică cu picior Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o întrebare, acum aproximativ o lună Galant-ul meu mi-a rupt rotula dreapta și am scos roata și implicit și articulația homocinetică, am reparat-o singur, totul a fost bine, adevărul este că acum cutia se clatină în prima treaptă de viteză, iar articulația homocinetică care scosese rotula lovește mult, întrebarea este: trebuie să verific placa de presiune și discul de ambreiaj sau verific doar articulația homocinetică?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30182 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: lovituri mecanice ale cutiei de viteze
Kitul de ambreiaj nu are nicio legătură cu asta, adică nu trebuie să verifici placa de presiune sau discul, doar arborele de transmisie și dacă ai schimbat deja vârful omocinetic și cupa interioară și tot merge prost, verifică tot trenul înainte de a scoate cutia, ar putea fi o problemă cu talpa sau cu întinzătoarele barei stabilizatoare, dacă nu, va trebui să cobori cutia și să verifici ce s-ar fi putut întâmpla.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30221 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: lovituri mecanice ale cutiei de viteze
Această versiune de Galant nu mai are tensionatoare, ci doar o articulație sferică foarte mare... deși trebuie să verific articulația homocinetică... s-ar putea să fi fost lovită articulația sferică a tensionatorului din spate și acum că mă gândesc, am scos bara stabilizatoare...