Căutare MDM

Buletin

cutia de viteze mecanică patinează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30166 prin manual-mecanic
Transmisia manuală patinează. Publicat de mecanici-manuali
Bună ziua, am o întrebare. Acum aproximativ o lună, Galant-ul meu a rupt articulația sferică dreaptă, ceea ce a scos roata și, în consecință, și articulația homocinetică. Am reparat-o eu însumi și totul părea în regulă. Problema este că acum cutia de viteze tresar în prima treaptă de viteză, iar articulația homocinetică pe care o reparasem anterior lovește destul de tare. Întrebarea mea este: trebuie să verific placa de presiune și discul de ambreiaj sau doar articulația homocinetică?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30182 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : patinarea cutiei de viteze manuale
Kitul de ambreiaj nu are nicio legătură cu asta; adică nu trebuie să verificați placa de presiune sau discul, ci doar arborele oscilant. Dacă ați înlocuit deja articulația planetară și cupa interioară și încă funcționează prost, verificați întreaga transmisie înainte de a demonta transmisia. Ar putea fi o problemă cu brațul de control sau cu bieletele barei stabilizatoare. Dacă nu, va trebui să demontați transmisia și să verificați ce s-ar fi putut întâmpla.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30221 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : patinarea cutiei de viteze manuale
Această versiune de Galant nu mai are tensionatoare, ci doar o articulație sferică mare... deși trebuie să verific articulația homocinetică... e posibil să fi fost lovită articulația sferică a tensionatorului din spate, iar acum, dacă îmi amintesc, am scos bara stabilizatoare...