Căutare MDM

Buletin

Rectificarea arborelui cotit Trailblazer 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30025 prin manual-mecanic
Rectificare arbore cotit Trailblazer 2002 Publicat de manual-mecanica
Dragi prieteni ai acestui forum, vă urez cele mai bune urări pentru începutul anului.
Întreb cât va rezista arborele meu cotit dacă este rectificat la 10 bari. Acest lucru vine din faptul că mi-ați spus că ar fi mai bine să vând această camionetă și, adevărul este că aș vrea să o păstrez. Ce părere aveți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30027 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Rectificarea arborelui cotit Trailblazer 2002
ÎNȚELEG CĂ DIAMETRUL SĂU A FOST REDUS CU O ZECIME DE MILIMETR, ACESTA NU E UN LUCRU RĂU, DURATA VA DEPINDE DE CĂLĂTORIA, CUM ESTE LOGIC, DE CÂȚI KM. ARE CAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30028 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Rectificarea arborelui cotit Trailblazer 2002
Dar, au regăurit arborele cotit sau blocul motor?

Dacă regăuriază arborele cotit, sugerez să vândă camionul.

Dacă regăuriază blocul motor până la alezajul final de 1.00, ar trebui să înțelegi că dacă ai nevoie de un reglaj nou, acel bloc nu va mai funcționa, decât dacă este absolut necesar să regăuriți.

Adevărul este că, dacă aș fi în situația ta, indiferent cât de mult iubesc camionul, trebuie să fiu cu picioarele pe pământ și obiectiv: orice regăurire a motorului până la dimensiunea comercială finală este un motor cu o durată de viață finită... prin urmare, dacă ai opțiunea să spui, dacă se defectează din nou, schimb motorul, îl păstrez. Dar dacă, dimpotrivă, în această situație, cheltuielile pe care le vei suporta sunt deja disperate... vinde-l.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30029 prin manual-mecanic

renesote56 a scris: ÎNȚELEG CĂ DIAMETRUL SĂU A FOST REDUS CU O ZECIME DE MILIMETR, NU ESTE UN LUCRU RĂU, DURATA VA DEPINDE DE CĂLĂTORIA, CUM ESTE LOGIC, DE CÂȚI KM. ARE CAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ.

Desigur, dacă suportul motorului a fost rectificat cu o precizie de o zecime de milimetru, mai rămâne mult motor...

Dar dacă arborele cotit a fost rectificat, nu mai există nicio certitudine că nu va avea probleme în viitorul apropiat, la rectificarea suprafeței arborelui cotit, acesta pierde din caracteristici importante.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30030 prin manual-mecanic
Bună dimineața: Am cumpărat această camionetă cu 170 mii km, acum arată 187 mii km, am profitat și am instalat segmenți noi, doar arborele cotit a fost rectificat la -010 din pat.