Căutare MDM

Buletin

problemă cu transmiterea avalanșelor la Chevrolet

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29968 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o problemă cu transmisia unui Chevrolet Avalanche 5.3. Nu este 4x4. Chestia e că eram pe punctul de a da jos transmisia și deja am totul demontat, dar când încerc să scot transmisia de pe suportul motorului, s-a blocat. Întrebarea mea este, dacă am scos deja toate șuruburile de la carcasa clapetei, de ce nu iese? Se poate întâmpla să existe unul sau mai multe șuruburi pe care nu le-am scos și care sunt ascunse sau să fie ceva special în legătură cu modul de scoatere? Vă rog să mă ajutați

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29970 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Problemă cu transmisia Chevrolet Avalanche
Salut, dacă ai verificat deja temeinic și ești sigur că nu există, trebuie să deșurubezi și turbina. Pentru a face asta, trebuie să rotești arborele cotit astfel încât să le poți vedea și să le scoți una câte una; asta ar putea fi motivul pentru care nu iese.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29983 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Problemă cu transmisia Chevrolet Avalanche
Dacă ai scos toate șuruburile, trebuie doar să le desfaci; s-ar putea să fie blocate în ghidaje și asta e tot. Cutiile de viteze nu au șuruburi ascunse care sunt greu de scos; acestea sunt întotdeauna la vedere. Demontezi cablul ambreiajului sau cilindrul dacă este o transmisie manuală. Dacă este automată, nu demontezi nimic; demontezi demarorul. Și dacă este o transmisie manuală, asigură-te că ai scos capacul barei de protecție, care este o mică piesă metalică situată în fața volantei. De obicei, are trei șuruburi de 25 sau 28 cm

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni - Acum 13 ani și 7 luni #30142 prin manual-mecanic

Juan Pablo a scris: Salut prieteni, am o problemă cu transmisia unui Chevrolet Avalanche 5.3. Nu este 4x4. Ce s-a întâmplat este că eram pe punctul de a scăpa transmisia și deja am totul demontat, dar când încerc să scot transmisia de pe suportul motorului, s-a blocat. Întrebarea mea este, dacă am scos deja toate șuruburile de la carcasa clapetei, de ce nu iese? Se poate întâmpla să existe unul sau mai multe șuruburi pe care nu le-am scos și care sunt ascunse sau să existe ceva special în legătură cu modul de scoatere a acestuia? Vă rog să mă ajutați

Am căutat pe internet și am găsit o pagină care vorbește despre transmisiile auto, dacă vrei, aruncă o privire... Chiar îți oferă câte puține informații despre orice.

Sper că te-am ajutat

Salutări!!
Ultima editare: acum 13 ani și 7 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30145 prin manual-mecanic
Verifică ce spune Kikemec, s-ar putea să fie asta