Căutare MDM

Buletin

problemă cu transmiterea avalanșelor la Chevrolet

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29968 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o problemă cu transmisia unui Chevrolet Avalanche 5.3, nu este 4x4. Ceea ce se întâmplă este că urma să cobor transmisia și am deja totul demontat, dar în momentul în care vreau să scot transmisia de la racord la motor este blocată. Întrebarea mea este dacă am scos deja toate șuruburile de la clopot pentru că nu iese. Ar putea fi din cauză că am vreun șurub sau că sunt mai multe pe care nu le-am scos și că sunt ascunse sau că nu au unul special pentru a le coborî. Ajutor, vă rog.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #29970 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu transmisia la Chevrolet Avalanche
Bună ziua, dacă ai verificat deja bine și ești sigur că nu are niciuna, ar trebui să deșurubezi și turbina și pentru a face asta ar trebui să rotești arborele cotit astfel încât să le poți vedea și să le scoți. Asta ar putea fi motivul pentru care nu iese.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #29983 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu transmisia la Chevrolet Avalanche
Dacă ai scos toate șuruburile, trebuie doar să folosești o pârghie, poate e prinsă în ghidaje și nimic altceva, cutiile nu au șuruburi ascunse care sunt greu de scos, sunt mereu vizibile, scoate cablul sau cilindrul ambreiajului dacă este mecanic, dacă este automat nu scoți nimic, scoate demarorul, iar dacă este o cutie mecanică asigură-te că ai scos capacul de la dispozitivul de eliminare a câinilor, care este o cutie mică care se pune în fața volantei, în general are trei șuruburi 10 sau 11.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni - Acum 13 ani și 2 luni #30142 prin manual-mecanic

juan pablo a scris: salut prieteni, am o problemă cu transmisia unui chevrolet avalanche 5.3, nu este 4x4, ceea ce se întâmplă este că urma să cobor transmisia și am deja totul demontat, dar în momentul în care vreau să scot transmisia de la racord la motor este lipită, întrebarea mea este dacă am scos deja toate șuruburile de la clopot, de ce nu iese? Ar putea fi din cauză că am vreun șurub sau că sunt mai multe pe care nu le-am scos și că sunt ascunse sau că nu am unul special pentru a le coborî, ajutor vă rog

Am căutat pe internet și am văzut o pagină care vorbește despre transmisiile auto. Dacă vrei, aruncă o privire... Chiar îți oferă câte puține informații despre orice.

Sper că te-am ajutat

Salutări!!
Ultima editare: acum 13 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30145 prin manual-mecanic
Verifică ce spune Kikemec, s-ar putea să fie asta.