Căutare MDM

Buletin

problemă cu transmisia automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29952 prin manual-mecanic
Problemă cu transmisia automată Publicat de manual-mecanica
Am o Mazda Artis cu transmisie automată și se activează blocarea. Am scanat-o și apare un senzor de la transmisie. Are cineva schema Mazda, e din anul 99 sau vreo informație despre ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29957 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: problemă cu transmisia automată
Salut Jorge, dă-mi modelul și anul transmisiei ca să pot verifica manualele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29959 prin manual-mecanic
Nu am modelul cutiei, am doar anul, este 99 și îmi spun că este primul și al doilea solenoid. Problema este că există solenoidul împreună, de aceea avem nevoie de schema cutiei. Dacă ați putea să-mi trimiteți schema pentru a compara dacă este la fel, aș aprecia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #30022 prin manual-mecanic
Salut, bună dimineața Jorge. Este important pentru depanare să știi ce tip de cutie de viteze este, deoarece nu toate funcționează la fel la nivel de senzor sau solenoid. Întreabă-l pe mecanicul care ți-a dat codul de eroare ce model de cutie de viteze este. În orice caz, am de gând să descarc manualele Mazda pe care le am ca să văd care te ajută să rezolvi problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30390 prin manual-mecanic
Am găsit un număr de cutie, nu știu dacă este de vreun folos, numărul este *F6FB090, întrebarea este în 6 sau G, vă rog să ne ajutați, am fi apreciați.