Căutare MDM

Buletin

problemă cu transmisia automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29952 prin manual-mecanic
Problemă cu transmisia automată. Publicat de manual-mecanica
Am un Mazda Artis cu transmisie automată și martorul de blocare este aprins. Am scanat-o și arată o problemă cu senzorul transmisiei. Are cineva o schemă electrică Mazda? Este un model din 1999. Sau vreo informație despre care ar putea fi problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29957 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: problemă cu transmisia automată
Salut Jorge, dă-mi modelul și anul transmisiei ca să pot verifica manualele

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29959 prin manual-mecanic
Nu am modelul transmisiei, am doar anul, care este 1999. Îmi spun că este vorba de solenoizii pentru prima și a doua treaptă de viteză. Problema este că solenoizii sunt amplasați împreună, așa că avem nevoie de schema transmisiei. Dacă ați putea să-mi trimiteți schema pentru a compara dacă este la fel, v-aș fi recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30022 prin manual-mecanic
Salut Jorge, bună dimineața. E important să știi ce tip de transmisie este pentru a rezolva problema, deoarece nu toate funcționează la fel în ceea ce privește senzorii sau solenoizii. Întreabă-l pe mecanicul care ți-a dat codul de eroare ce model de transmisie este. În fine, o să descarc manualele Mazda pe care le am ca să văd care te ajută să rezolvi problema

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30390 prin manual-mecanic
Am găsit un număr de cutie, nu știu dacă este de vreun folos, numărul este *F6FB090, dubiul este legat de 6 sau G, vă rog, aș aprecia ajutorul.